De specialist op het gebied van internet oplossingen

Wie ben ik ?

Mijn naam is Remco Lakens en ik ben al langer dan 4 jaar een freelance web designer & web developer. Ik ben in 2017 afgestudeerd op de Haagse Hogeschool voor de opleiding Communicatie en Multimedia Design. Met deze studie word je opgeleid tot Interaction Designer en leer je onder andere concepten (designs) maken waarbij je de gebruiker voorop stelt (user-centered design). Daarnaast heb ik ook twee minoren gevolgd in Marketing waardoor ik mezelf als een Junior Marketeer zou kunnen beschouwen. Door deze diverse disciplines ben ik een specialist op het gebied van internet oplossingen!

Hoe ben ik in dit vak terecht gekomen

Eigenlijk heb ik van jongs af aan al een affiniteit gehad met websites, ik kon mij er soms dagen lang aan ergeren hoe bepaalde websites waren ingedeeld. Ik ben daarom op mijn 16de begonnen met het leren van dit vak. Dit heb ik gedaan door veel tutorials te volgen op het internet en diverse boeken te lezen. Daarnaast kreeg ik op school ook les in programmeren waardoor ik al snel zelf mijn eigen websites kon bouwen. Door mijn passie voor dit vak heb ik al vele connecties opgebouwd hierdoor werk ik soms samen met andere freelancers om grote projecten te realiseren.

Mijn interesse

Naast het maken van websites heb ik als hobby fotografie. Mijn interesse gaat hiernaar uit omdat je zowel technisch als creatief bezig bent. Ik maak mijn foto’s met een Canon 6D en gebruik objectieven van Sigma. Fotografie kan heel veel tijd in beslag nemen, ik heb er daarom voor gekozen om dit niet als mijn beroep te kiezen maar als hobby te houden. Naast fotografie vind ik het belangrijk om gezond te blijven en ga ik elke week 2x naar de sportschool. In het weekend kan je mij blij maken met een biertje, even ontspannen blijft natuurlijk ook heel belangrijk! 

Mijn visie

Tegenwoordig gaan we steeds meer online, smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit onze wereld. Het is daarom ook vanzelfsprekend dat de toekomst van uw bedrijf begint met een goede website. Ik help u graag op de goede weg, u kunt daarom altijd vrijblijvend met mij hierover brainstormen zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken. Interesse? Wacht dan niet langer en neem direct contact met mij op!